Ръчно изработени продукти за домашни любимци

В TrendyPet предлагаме ръчно изработени дизайнерски продукти и аксесоари за домашни любимци, създадени от екологично чисти материали! Защото те го заслужават!

Уникални продукти

които няма да можете да намерите в никой друг магазин.

Прекрасни дизайни

в пъстри и весели цветове, които ще разкрасят дома ви!

Екологично чисти

защото ни е грижа за опазването на околната среда.

Качество и комфорт

както за вас, така и за вашите домашни любимци!

ръчно изработени продукти за домашни любимци

Разгледай Колекция ЛЯТО 2022!

Абонирай се за trendypet

Грабни 10% отстъпка!

Запишете се за нашия бюлетин, за да разбирете първи за нашите промоции, намаления и нови продукти и ще получите ПРОМОКОД ЗА 10 % ОТСТЪПКА от първата си поръчка!

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

Ръчно изработени легла за
домашни любимци по поръчка

Знаем, че всеки домашен любимец е уникален и именно затова се стремим да създаваме униклани продукти! Подари на своя домашен любимец супер комфортно ръчно изработено легло, създадено спецаилно за него с много любов! А защо не и с неговото име?

Ръчно изработени продукти за домашни любимци от TrendyPet!

каква е нашата мисия

Защото ние също ги обичаме!

Просто е. Ние сме влюбени в тези прекрасни същества, колкото и вие! Цял живот сме били дарявани с любов именно от тях. Това е и причината да стартираме TrendyPet – за да можем и ние да им дарим също толкова искрена и чиста любов, каквато те даряват на нас! 

Всичките ни продукти са създадени на първо място с мисъл и много любов. Стараем се да създаваме изцяло уникални артикули, колкото са уникални и бъдещите им клиенти, а именно домашните любимци. 

Нашите продукти са изцяло ръчно изработени, с изключително внимание към детайла. Стремим се  материалите, които използваме да са екологично чисти и биоразградими, защото добре разбираме, колко е важно всички ние да се грижим за околната среда. 

Зарадвайте домашните си любимци с ръчно изработени продукти за домашни любимци, създадени специално и единствено за тях! Дари ги с любовта и грижата, която заслужават!

отзиви за trendypet

Какво казват клиентите ни?

Сърцата ни се изпълват, когато видим клиентите ни и техните четириноги приятелчета щастливи и именно това е причината да създаваме невероятни продукти всеки път.  Искаш да зарадваш и твоя домашен любимец? Свържи се с нас, за да създадем нещо специално заедно!

TrendyPet Блогът

Най-интересните теми и новини от TrendyPet Блогът!

В нашия блог ще откриете най-интересните теми, свързани с домашните любимци, изключително полезни съвети и новини и събития свързани с TrendyPet или други невероятни хора и компании, които даряват любов на четириногите ни приятели!

Зарадвай твоя домашен любимец!

Свържи се с нас и нека заедно да създадем нещо прекрасно – уникални, ръчно изработени продукти за домашни любимци!